27 de octubre de 2020 27/10/20

La platja de Gandia, de les primeres d’Espanya en posar-se a punt per als visitants

    El passat 15 de març s’iniciava el servei que presta Creu Roja a la Platja de Gandia, vigilants i socorristes ocupen ja els seus llocs a la platja nord, i junt amb ells patrons d’embarcacions, tècnics d’emergència sanitària, infermers, i caps de servei. L’acord entre Creu Roja i l’Ajuntament per la prestació del servei és dels més prolongats i continuat en el temps de tot l’Estat, i també dels primers en començar.

    Com comenta Diana Morant, alcaldessa i responsable directa de l’àrea de turisme, “a més de l’encàrrec que presta Creu Roja, a la platja de Gandia es poden trobar tots els serveis ja en funcionament i disponibles per als veïns i els visitants”. Tots els accessos de la Platja Nord tenen ja passarel·les, els xiringuitos ja estan en funcionament, s’està realitzant la neteja mecànica i manual de tota la platja, s’ha dut a terme la instal·lació de papereres i punts de reciclatge en la zona d’arena, els renta-peus i les dutxes estan ja en funcionament, i a més a més s’han condicionat ja tots els camps dels diferents esports que es practiquen a la platja.

    En paraules de Morant: “És important que la imatge de la nostra platja siga impecable i que els serveis estiguen a disposició dels qui ens visiten. I enguany, la proximitat de les Falles i la Setmana Santa ha fet que aquest mes de març presente unes xifres d’ocupació turística molt bones. Per la qual cosa vam considerar que la platja estigués en un nivell de rendiment considerable per oferir als nostres veïns i turistes un servei de qualitat que els convide a tornar a escollir Gandia com a destinació turística”.

    L’alcaldessa finalitzava les declaracions amb les següents paraules: “Felicitar i agrair al personal tècnic de turisme de l’Ajuntament i als treballadors d’aquests serveis de platja que des de fa uns dies estan en marxa i que ens fan ser una destinació turística única i capdavantera”.

    Subir