26 de noviembre de 2020 26/11/20

Pedro Sánchez guanya a Gandia amb un percentatge del 53,4%

Pedro Sánchez guanya a Gandia amb un percentatge del 53,4% - (foto 1)
  • El 76,1% dels militants del partit socialista han visitat les urnes situades a la Casa del Poble per exercir el seu dret a vot

  • Com a segona opció, Eduardo Madina ha obtingut un 36% de les paperetes

MÁS FOTOS
Pedro Sánchez guanya a Gandia amb un percentatge del 53,4% - (foto 2)
Pedro Sánchez guanya a Gandia amb un percentatge del 53,4% - (foto 3)

Pedro Sánchez guanya a Gandia amb un 53,4% del total de vots. El 76,1% dels militants d’aquesta agrupació i els desplaçats que han demanat votar a la Casa del Poble han exercit el seu dret a vot.

Diana Morant, Secretària General de Gandia, ha valorat de forma molt positiva la gran participació de la militància, tenint en compte que estem a 13 de juliol, i ha destacat que la jornada ha sigut molt il•lusionant, i que la gent ha posat en valor el procés històric que hui hem viscut.

Pel que fa a la resta de candidats, Eduardo Madina ha obtingut un total del 36,1% de les paperetes dipositades a les urnes de Gandia i José Antonio Pérez Tapias un total del 9,4%. Els vots en blanc únicament han suposat un 1%.

A les 10:00 del matí començava un procés històric pel qual cada militant ha pogut votar la seua opció sense necessitat de fer-ho a través de delegats, com era habitual. Un moment únic que no s’havia viscut fins ara a la història d’aquest partit polític.

A Gandia, un total de 251 persones han estat convidades a participar del procés de votació per tal d’escollir Secretari General al Partit Socialista Obrer Espanyol, i a les 14 del migdia ja havia votat quasi el 50% de la militància. A les 20:00, les urnes tancaven amb un total del 76,1% de la participació.

Pel que fa a la votació per tal d’escollir delegats al Congrés Provincial, la única llista presentada a Gandia ha estat refrendada pel 87,9% dels votants. Així les coses, els delegats al Congrés seran: Diana Morant, José Manuel Prieto, Josefina Grau, Vicent Mascarell, Anna Blanco i José Andrés Bertó.

Subir