elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Maragda Escrivà Noguera serà la màxima representant de les Falles de Gandia en 2017

Maragda Escrivà Noguera serà la màxima representant de les Falles de Gandia en 2017
    MÁS FOTOS
    Maragda Escrivà Noguera serà la màxima representant de les Falles de Gandia en 2017 - (foto 2)
    Maragda Escrivà Noguera serà la màxima representant de les Falles de Gandia en 2017 - (foto 3)

    La Federació de Falles ja ha fet públic a les comissions falleres el nom de les màximes representants de nostra ciutat. Maragda Escrivà Noguera serà la Fallera Major de Gandia i pertany a la comissió de Av. República Argentina.

    Tant es currículum faller com el de la seua família és molt extens, per aquest motiu ha estat escollida com a màxima representant de les falles. Amb tansols un any Maragda va començar la seva trajectoria fallera seguent mascoteta de la falla Av. Rep. Argentina. Uns anys més tard, concretament amb 5 anys es va proclamar Madrina Infantil. No fou fins el 2004 que es va decidir a prendre el carrec de reina del foc, tot i que tenia una mica de por als cohets.I un any mes tard, al 2005, va continuar amb el regnat de la falla infantil.

    Va estar durant uns anys formant part de la cort d’honor de la seua falla fins que al 2015 li van proposar ser Reina del Foc major i acceptà sense dubtar-ho.

    I per a continuar, aquest últim any va ser proclamada Reina de la Falla major acompanyada de la seua neboda amb el càrrec de Reina de la Falla infantil i el seu nebot com a President Infantil, que feren d’aquest regnat un any inmillorable.

    Hui comença tant per a Maragda com per a la seua família, un meravellos any. Enhorabona!

    Subir