elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Final d’etapa a Gandia de la Volta Ciclista a Espanya 2016

Final d’etapa a Gandia de la Volta Ciclista a Espanya 2016

    El patrocini de la Diputació de València i les gestions del govern local han fet possible que, 24 anys després (1992), una de les darreres etapes de la pròxima edició de la Volta Ciclista a Espanya, amb eixida a Requena, finalitze a la platja de Gandia. L’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de Turisme, Diana Morant ho ha qualificat com “una cita històrica i una oportunitat turística que ens permetrà allargar la temporada d’estiu i representarà una ocasió única per als amants de l’esport en general i la bicicleta en particular”.

    Morant ha anunciat que el govern ja treballa per aprofitar l’oportunitat per atraure milers de visitants eixe cap de setmana, oferint paquets turístics temàtics al voltant de l’esport i la gastronomia. “Així, la nostra fideuà i altres productes gastronòmics seran protagonistes, juntament el vi, que és el que es promociona durant l’etapa. I el que hem de fer és aprofitar l’ocasió que ens brinda la Diputació, a la qual vull mostrar el nostre agraïment, per convertir-la en una oportunitat turística per a la nostra ciutat que no devem deixar escapar”.

    La Diputació de València patrocina l’etapa i ha consensuat amb l’organització un recorregut on s’hi promocionarà el turisme, tant d’interior com de costa. En concret, es primarà l’enoturisme, travessant la zona vinícola d’Utiel-Requena, Fontanars dels Alforins, per finalitzar a la platja de Gandia. Un recorregut total de 200 quilòmetres.

    Subir