elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Presentat el cartell de la Fira i Festes 2015

Presentat el cartell de la Fira i Festes 2015
    MÁS FOTOS
    Presentat el cartell de la Fira i Festes 2015 - (foto 2)

    Joan Muñoz, regidor responsable de l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Gandia, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació, acompanyat de Toni Colomina, autor del cartell anunciador d'enguany de la Fira i Festes.

    Colomina ha volgut destacar que ha estat un honor poder haver realitzat l'encàrrec del Departament de Cultura i que la seva intenció a l'hora de realitzar el treball ha estat "representar la icona de la Fira, el Tio de la Porra, destacant els seus signes diferenciadors”.

    El cartell d'enguany està basat en una estructura piramidal on la "banda de mà del Tio de la Porra i la mà esquerra del mateix, conviden a participar tots els gandians i gandianes en les seues festes, de la mateixa manera que ho fan els quatre nens que estan al costat d’ell amb les mans obertes”, ha informat Colomina.

    Pel que fa als colors, l'autor ha explicat que els utilitzats "són predominantment el taronja i el violeta pàl·lids, ja que permeten un contrast cridaner amb el roig blau del Tio de la Porra".

    Per la seua banda, Muñoz ha assegurat que "se segueix treballant en el programa de festes. Continuem buscant patrocinadors i empreses que vulguen col·laborar, ja que amb els 40.000 € pressupostats pel PP no tenim ni per vestir la ciutat".

    Tot i això, l'edil confia que el pressupost de la Fira 2015 arribe als 150.000 € i que gran part de la mateixa es sufragarà amb els diners que els ‘firers’ i els bars paguen per la plaça del Mosset i la instal·lació de les atraccions.

    "L'estructura d'enguany serà la mateixa que la d'anys anteriors, perquè és un model que funciona", ha dit Muñoz, alhora que afegia que “alguns espais seran traslladats de les seues ubicacions habituals. És el cas de l’Espai de la Festa que s'emplaçarà a la plaça del Tirant per tal d'abaratir costos. La plaça del Mosset tornarà a Prado mentre que les activitats que desenvolupaven les associacions veïnals i esportives tindran a la plaça Rei en Jaume I la seua localització”, ha conclòs Muñoz.

    Subir