elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gandia serà la seu del prestigiós torneig Cotif de Futbol Base en 2014

Gandia serà la seu del prestigiós torneig Cotif de Futbol Base en 2014
  • Gandia serà la ciutat en la que jugaran les categories cadets, infantils, alevins i benjamins masculins dels equips que participaran en este consolidat torneig

  • D’esta manera, Gandia suma un nou esdeveniment esportiu de primer nivell a la seua aposta pel binomi turisme i esport

  • En este torneig, que enguany compleix 30 anys i pel qual van passar estreles mundials del futbol actual, es donaran a conèixer joves promeses

MÁS FOTOS
Gandia serà la seu del prestigiós torneig Cotif de Futbol Base en 2014 - (foto 2)

L’alcalde de Gandia, Arturo Torró, el president del torneig de fútbol Cotif sub20, Eliseu Gómez, i el director del Cotif de futbol base, Héctor Peris, han comparegut en una roda de premsa “molt especial” –en paraules de l’alcalde– per a anunciar que en 2014 Gandia serà seu d’este prestigiós torneig de futbol en categories base”.

D’esta manera, es suma un esdeveniment més a l’aposta del consistori local per a promoure turisme i esport. Així doncs, Gandia posarà a disposició del torneig la ciutat i les instal•lacions, així com la gran oferta hotelera amb la que compta la ciutat. L’alcalde de Gandia ha recordat que en els últims mesos Gandia ja ha sigut seu d’importants esdeveniments esportius, tan nacionals com internacionals, i que la regidora d’esports i el director d’esports de l’Ajuntament de Gandia “han demostrat estar a l’altura”.

En l’edició de 2014 està previst que Gandia acollisca els jugadors de les categories més joves, fins a cadet. En paraules d’ Hèctor Peris, “és un orgull presentar este projecte, que permet unir dos conceptes: un torneig consolidat de molt prestigi i pel que han passat equips d’elit; amb turisme de masses que estos esdeveniments porten a la ciutat on tenen lloc”. I és que, este tipus de competicions donen a conèixer la ciutat i les rodalies, i permet que es desenvolupe el creixement econòmic, ja que Cotif pot moure unes 3.000 persones (entre participants i familiars) i està previst que en 2014 participen en Gandia més de 70 equips nacionals internacionals.

Eliseu Gómez, una de les persones fundadores del torneig, ha afirmat que Arturo Torró sempre ha estat al costat del Cotif i s’ha mostrat agraït. A més, ha explicat que este és un any “excepcional”, ja que es complixen 30 edicions d’este esdeveniment esportiu, que compta amb el suport de la Real Federación Española de Fútbol (FEF), i on participaren i participen personalitats consolidades del món del futbol i seleccions i equips nacionals e internacionals.

Grans figures i importants jugadors actuals van passar en la seua infància i joventut pel Cotif. Per tant, amb este acord es pretén catapultar a estos joves jugadors, així com donar a conèixer Gandia. L’alcalde ha afirmat que és un orgull que Gandia i l’Alcúdia compartisquen este fet tan important per al futbol juvenil amb l’objectiu d’ajudar a ampliar un torneig ja consolidat, posant a la seua disposició la ciutat de Gandia, les seues infraestructures i la seua xarxa hotelera.

Subir