1 de marzo de 2021 1/3/21

Nahuel González: "Els que van imposar el copagament i ofegar la dependència no ens poden donar lliçons de benestar social"

Nahuel González: "Els que van imposar el copagament i ofegar la dependència no ens poden donar lliçons de benestar social" - (foto 1)

  El Regidor Delegat de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González ha comparegut aquest matí en roda de premsa per contestar les afirmacions realitzades des del Partit Popular sobre la manca de previsió a l'hora d'executar les ajudes amb col·lectius socials i veïnals.

  El regidor ha recordat que la política amb les entitats socials de l'anterior govern va ser "selectiva i poc democràtica, ja que s'eliminaven ajudes per motius polítics" i va recordar que sota el govern del PP es van retallar els suports econòmics a la majoria dels col·lectius "mentre es feien fotos i derivaven en els col·lectius problemes que havia d'assumir l'ajuntament".

  González ha recordat que l'actual govern s'ha reunit amb totes les entitats i col·lectius i que actualment es troba elaborant els pressupostos de 2016 on es tindran en compte les necessitats de tots.
  "Resulta hipòcrita fer rodes de premsa quan nosaltres estem pagant les ajudes que ells van prometre utilitzant uns pressupostos il·legals i prorrogats. Nosaltres treballem dins de la Llei”. En concret, l'edil ha informat que ja s'han abonat més de 55.000 € dels 89.000 € que l'anterior executiu va deixar pendent.

  "No permetrem que el partit que ha retallat serveis socials, introduït el copagament sanitari, eliminat de facto la llei de dependència, la reinserció social, ens done lliçons sobre benestar social".

  Finalment, ha recordat els problemes de l'actual executiu per afrontar les seues obligacions “per la mala gestió econòmica que van realitzar els populars on es van malgastar milions d'euros de tots i totes en banalitats".

  Subir