elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

En marxa el cicle de Conferències Jurídic - Administratives

En marxa el cicle de Conferències Jurídic - Administratives
  MÁS FOTOS
  En marxa el cicle de Conferències Jurídic - Administratives - (foto 2)

  La regidora Liduvina Gil, ha presentat aquest matí un nou cicle de conferències Jurídic - Administratives denominat "Coneix els teus drets" dirigit als usuaris dels Centres de Convivència i al públic en general. La primera xerrada tindrà lloc aquest divendres a partir de les 17:30 hores al Centre de Convivència de Roís de Corea i abordarà el dret dels propietaris a les comunitats de veïns.
  En total seran set trobades que comptaran amb la participació de diversos professionals del sector com advocats o administradors de finques.

  Liduvina Gil ha agraït a l'advocada Isabel Calvo; l'administrador de finques Enrique Zuazaga; i del també advocat Javier Puig, "la seua col·laboració altruista en aquest cicle, ja que permetrà a moltes persones esbrinar solucions a problemes de drets i obligacions de la gent gran, o els conflictes veïnals en comunitats de veïns".

  Isabel Calvo ha destacat "la predisposició de l'Ajuntament de Gandia en aquestes conferències que abordaran diferents àmbits com a administració de finques, herències, negligències mèdiques o drets dels consumidors. L'objectiu dels cicles és posar a l'abast dels ciutadans eines perquè tinguen el coneixement de les seues obligacions i drets i sàpiguen com afrontar-los".

  "La part que abordarem des de la problemàtica dels veïns i la convivència a les comunitats estarà basada en la legislació vigent. En moltes ocasions, el desconeixement dels drets i deures, acaba generant conflictes. Intentarem aclarir dubtes” va declarar Enrique Zuazaga.

  Finament, Javier Puig, va voler agrair a l'Ajuntament de Gandia la seua col·laboració en la iniciativa i va explicar en què consistirà la seua conferència: "En el meu cas intentaré explicar els processos a seguir en situacions de reclamacions per responsabilitat en els casos de negligència mèdica per la via administrativa, civil o penal. Tots som humans i ens podem equivocar però la Medicina és una ciència que treballen els humans i els errors poden existir".

  Subir