24 de enero de 2021 24/1/21

Maragda Escrivà i Marta Ribera ja tenen els seus decrets on se les nomena Falleres Majors

Maragda Escrivà i Marta Ribera ja tenen els seus decrets on se les nomena Falleres Majors - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Maragda Escrivà i Marta Ribera ja tenen els seus decrets on se les nomena Falleres Majors - (foto 2)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut aquest matí a les Falleres Majors de Gandia per a l'any 2017. Es tracta de Maragda Escrivà, pertanyent a la comissió de la República Argentina i que serà durant aquest curs faller la màxima representant de les festes de Sant Josep. D'altra banda, Marta Ribera, ha estat elegida Fallera Major infantil i pertany a la comissió del Mercat.

  A l'acte també han participat membres de la Junta Local Fallera encapçalats pel seu president, Telmo Gadea i els pares de les dues Falleres Majors.

  Diana Morant ha destacat la importància que té el nomenament. "Hui hem nomenat a una dona i una xiqueta perquè la seua il·lusió fallera traspasse l'entorn de les seues famílies i els seus casals, supere aquestes fronteres, i acabe convertida en la il·lusió de tota la ciutat. Els desitge que aquest any que els han regalat les Falles, el gaudisquen perquè serà un any inoblidable per a tots".

  Per la seua banda, Marta Ribera, ha explicat que "no sabia res i estic molt contenta. Ha estat una sorpresa”.

  Finalment, Maragda Escrivà, ha agraït les mostres d'afecte i felicitacions que ha rebut durant les últimes hores: "Estava una mica nerviosa. És un orgull tenir aquest càrrec i sóc conscient que serà un any molt especial".

  Subir