elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament signa un conveni per a l’adequació dels camins de la marjal

L’Ajuntament signa un conveni per a l’adequació dels camins de la marjal
  • L’acord de col•laboració entre l’Ajuntament i la Comunitat de regants de la marjal està dotat d’una subvenció de 6.000€

  • Aquests diners es sumen als 18.000 que ja ha invertit l’Ajuntament en la neteja de les sèquies d’aquest espai

L’alcalde de Gandia, Arturo Torró, i el president de la Comunitat de regants de la marjal, Antonio Miret, han signat aquest matí un conveni de col•laboració per a l’adequació dels camins de la marjal de Gandia que inclou una subvenció de 6.000€ per a la realització d’aquests treballs.

Aquest nou acord entre el consistori i els marjalers es suma als treballs de neteja de les sèquies de la marjal que tingueren lloc fa uns mesos i que suposaren una inversió de 18.000€. En aquest sentit, l’alcalde ha mostrat la seua satisfacció i compromís amb el col•lectiu de llauradors i ha expressat que “es tracta d’un conveni simbòlic, perquè són molts més els diners que s’ha gastat l’Ajuntament en la neteja de les sèquies i que ha sigut molt beneficiós, a pesar de les crítiques d’alguns partits de l’oposició”.

El representant dels regants ha volgut remarcar el seu agraïment a l’ajuda de l’Ajuntament en la marjal i també ha insistit en que “la neteja de les sèquies ha sigut positiva, encara que alguns ho criticaren, i a més també s’ha realitzat en Oliva i en Tavernes”.
El conveni estarà vigent fins al final de 2014 i serà prorrogable de forma anual durant un màxim de quatre anys.

Subir