elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament, l’EOI i Orange s’uneixen per impulsar l’empreniment i l’economia digital

L’Ajuntament, l’EOI i Orange s’uneixen per impulsar l’empreniment i l’economia digital

  La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo; el representant de l’Escola d’Organització Industrial, Fernando Garrido; i el gerent de Relacions Institucionals d'Orange Espanya en Zona Llevant, José Luis Martí Xiva, han presentat hui el programa de formació “Sigues digital” de capacitació ciutadana, amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament empresarial i la retenció del talent local en el municipi valencià.

  Amb el llançament d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Gandia, Orange i EOI col·laboren en la generació d'activitat econòmica i d'ocupació, per a contribuir a millorar la competitivitat de l'economia local i ajudar a aquells que cerquen desenvolupar els seus negocis i formar part de la revolució digital des de les seues ciutats.

  L'Ajuntament de Gandia promou d'aquesta manera…

  ‘Sigues Digital’, un programa d'adaptació a la nova economia digital impulsat per l’EOI en col·laboració amb Orange per a fomentar la transformació del teixit empresarial de municipis i ciutats, amb la fi aconseguir una ràpida i efectiva adaptació d'aquestes poblacions i els seus habitants als reptes que planteja la nova economia digital global. Açò s'aconsegueix a través d'un pla de formació online gratuït, que ajudarà a empresaris i emprenedors locals a desenvolupar les seues habilitats digitals, millorar les seues activitats professionals a través de l'aprofitament de les noves tecnologies i digitalitzar i desenvolupar els seus negocis.

  A través de “Sigues digital” es formarà a més de 7.000 persones en tota Espanya interessades a conèixer les oportunitats de negoci que els poden oferir les TIC per a participar en la nova economia global des de les seues localitats.

  Les eines digitals són un mercat generador d'oportunitats de negoci, que al seu torn exigeixen noves necessitats formatives en economia digital, innovació i emprenedorisme, a les quals respon el programa “Sigues digital”. Per aquesta raó, l'Ajuntament promourà promou activament entre els seus ciutadans la participació en aquest curs, que donarà començament el pròxim 20 de juny. La inscripció pot realitzar-se ja a través de la web www.sedigitalylanzate.es

  Sobre l'Escola d'Organització Industrial (EOI)

  Fundada en 1955, l'Escola d'Organització Industrial (EOI) és l'escola de negocis degana a Espanya i una de les més antigues d'Europa. Més de 84.500 antics alumnes han passat per les seues aules en els seus 60 anys d'història.

  El llançament del programa “Sigues Digital” forma part de les accions previstes per a celebrar els 60 anys de vida de l'Escola d'Organització Industrial, la primera escola de negocis oberta a Espanya, en 1955. Amb motiu d'aquesta commemoració, declarada pel Govern Esdeveniment d'Excepcional Interès Públic (AEIP), s'han engegat al llarg de 2015 i 2016 nombrosos esdeveniments de diversa índole, que van començar amb la celebració d'un concert de Daniel Barenboim el passat 4 de juliol en el Teatre la Zarzuela de Madrid.

  EOI compta amb més d'1.800 empreses que confien en la seua Alumni com a font de reclutament de talent. Imparteix anualment més de 80.000 hores de formació de lideratge en la gestió empresarial a una mitjana de 4.300 alumnes, a través d'un claustre de més d'1.100 professors. Tot açò a través del suport de les noves tecnologies, que fan d’EOI una escola digital de referència.

  Sobre Orange Espanya

  Espanya és el segon mercat del Grup Orange, un dels principals operadors de telecomunicacions del món amb 252 milions de clients a 31 de març de 2016. Amb un projecte de generació de valor basat en la convergència, la innovació i la qualitat de servei, tenim l'ambició de ser l'operador alternatiu de referència en el mercat espanyol telecomunicacions, on ja som un dels principals inversors estrangers, amb més de 20.000 milions d'euros d'inversió acumulada. A través de les nostres diferents marques -Orange, Jazztel, així com Amena i Simyo en el segment de baix cost-, comptem amb la confiança de 19,2 milions de clients, que gaudeixen dels nostres serveis fixos, mòbils i de televisió.

  En la nostra aposta per contribuir a situar a Espanya entre els països capdavanters en xarxes de nova generació, estem duent a terme un ambiciós projecte de desplegament de xarxes de súper banda ampla fixes i mòbils, amb l'ambició d'aconseguir amb cobertura de fibra òptica a 14 milions de llars a la fi de 2020 i cobrir el 95% de la població espanyola amb tecnologia 4G en 2017. La nostra missió, reflectida en el pla estratègic “Essencials 2020” és connectar a tots -persones, famílies, empreses...- amb el que és i serà fonamental en les seues vides. En definitiva, en Orange "t'acostem al que t'importa".

  Subir