18 de enero de 2021 18/1/21

L’Ajuntament de Gandia pendent de l’episodi de pluges

L’Ajuntament de Gandia pendent de l’episodi de pluges - (foto 1)

    El Departament de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Ambiental ha estat pendent a les darreres hores de l’episodi de pluges que encara no ha finalitzat. Quan a la informació pluviomètrica de les últimes hores, la zona més activa ha sigut la de la Caldereta (zona del Mondúver) on anit s’arreplegaren un total de 69 litres per metre quadrat entre les 12 i les 23 hores, amb una punta de 100 litres al voltant de les 13 hores. L’activitat hui al matí s’ha estabilitzat al voltant dels 9 litres per metre quadrat entre les 2 i les 8 hores.

    A la ciutat de Gandia, la pluja ahir va ser inapreciable. Hui, fins les 9 del matí s’han mesurat 15 litres per metre quadrat al pluviòmetre de l’Ajuntament, amb una punta de 36 litres per metre quadrat a les 7’30 hores. A la zona del polígon Alcodar han sigut 5 litres els que s’han recollit fins les 9 del matí. Pel que fa al districte marítim, a Rafalcaid s’han arreplegat 25 litres fins les 9 del matí, però amb una punta de vora 100 litres a les 7’30 del matí. En canvi, al observatori de Venècia, pròxim a l’anterior, només s’han acumulat 9 litres. Al Parc de Sant Jordi, 5 litres i al Nord de la Platja de Gandia 9 litres fins les 9 del matí amb una punta de 27 al voltant de les 8.

    El regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miquel Àngel Picornell, ha assenyalat que “des d’aquest departament està fent-se un seguiment puntual a l’esmentat episodi de pluges i que fins ara tot està funcionant amb absoluta normalitat”.

    Per a la jornada d'avui, la Agencia Estatal de Meteorología ha decretat l'alerta groga al litoral sud de la província de València.

    Subir