27 de febrero de 2021 27/2/21

L'ajuntament fa balanç de la primera setmana de funcionament del Urbanet

L'ajuntament fa balanç de la primera setmana de funcionament del Urbanet - (foto 1)

  Xavier Ródenas ha comparegut aquest divendres en roda de premsa per informar de la primera setmana de funcionament del Urbanet després de la reestructuració d'urgència del servei.

  El regidor de Gestió responsable del Territori ha destacat que la mesura adoptada pel govern respon a "una situació crítica i dramàtica que ens va deixar l'anterior govern. El més fàcil hauria estat tancar el servei però hem apostat per una situació temporal que ens permeta posar en marxa un Urbanet que siga sostenible a partir del procés que iniciarem a l'octubre".

  Ródenas també va indicar que la readaptació del Urbanet s'ha realitzat després de diversos estudis elaborats per l'empresa concessionària que "marcaven les rutes més utilitzades així com els horaris i freqüències amb major nombre d'usuaris".

  D'aquesta manera, s'han realitzat petites modificacions en algun recorregut després d'escoltar les demandes dels veïns. "Hem ampliat l'horari de cobertura als matins de la ruta RENFE - Hospital i estem negociant l'ampliació nocturna del servei. No és un procés tancat, seguirem introduint les modificacions que veiem necessàries i que tinguen un interés general".

  Finalment, el regidor ha volgut destacar que l'actual govern buscarà l'equilibri dels serveis. “La nostra intenció és pagar als proveïdors en temps i forma. No ens podem permetre que les empreses no confien en nosaltres i s'hagen de resignar a cobrar els seus serveis mitjançant plans de pagament a proveïdors".

  Subir