elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Joves Socialistes de Gandia presentà el passat divendres una executiva renovada

    Joves Socialistes de Gandia va presentar el passat divendres 28 d’agost en assemblea, la nova executiva i un nou programa d’activitats pensades per satisfer les necessitats lúdiques, culturals i formatives de la joventut gandiana.

    La nova executiva, presidida pel que ha sigut el seu president en els últims anys, Adrià Vila, compta amb noves cares i membres del partit que assumeixen noves responsabilitats.

    És el cas de Ana Guardiola, que ostentarà a partir d’ara el càrrec de Vicesecretària General d’Organització i Gestió, i coordinarà les activitats i el treball de l’equip format per Ximo López i Juan Creix (Secretari d’Imatge i Dissenys) a l’àrea de Acció Electoral; Sandra García com a Secretària de Comunicació i Política 2.0; Mireia Santulario com a cap de l’àrea de Acció Territorial; Pau Espino com a Secretari de Col·lectius i Acció Social i a més, cap de l’àrea de Política i Acció Social, formada per la Secretaria de Cultura, Joana Estruch, el Secretari d’Esport i Educació, Quique Moretti i la Secretaria d’Igualtat i Benestar, Mercè Ormeño. Per últim, com a Secretari de Relacions Polítiques i Política Institucional, Blai Soler.

    Durant l’assemblea, el Secretari General, Adrià Vila, va presentar el nou programa d’activitats i va manifestar el seu propòsit de “servir com a interlocutor entre els joves gandians i el Govern municipal”.

    Subir