elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Joves Socialistes denuncia que "per tercer any, el Dia Sense Cotxe torna a passar inadvertit per al Govern del PP"

  • El nou Portaveu de Joves Socialistes de Gandia, Adrián Vila, ha lamentat que “este govern busque qualsevol excusa per deixar de costat els joves de la ciutat, contràriament al que solen dir”

  • Esta activitat, que l’Ajuntament organitzava junt al Consell dels Joves de Gandia, servia per conscienciar de l’ús de transports alternatius i del nivell de contaminació de les grans ciutats

  • Joves Socialistes ha vingut denunciant al llarg d’esta legislatura el fet que el Govern del PP haja deixat un dia “tan important per a la conscienciació ciutadana en un Plenari simbòlic, sense activitats amb col·lectius”

El Portaveu de Joves Socialistes de Gandia, Adrián Vila, ha tornat a denunciar que, “per tercer any consecutiu, des que està el PP en l’Alcaldia”, el govern del PP de Gandia no celebrarà el dia sense cotxe a la ciutat. Esta activitat, feta amb pocs recursos econòmics, s’organitzava junt al Consell dels Joves de la ciutat. L’activitat servia per tal de conscienciar de l’ús de transports alternatius i menys contaminants que el vehicle, al temps que conscienciava també del nivell de contaminació de les grans ciutats.

El Portaveu de Joves Socialistes ha lamentat que el govern “torne a deixar fora del calendari el dia sense cotxe, com abans han deixat de costat la Setmana de la mobilitat o el Dia Internacional de la Joventut. Està clar que no entra en les seues prioritats”. Vila ha assegurat, a més, que “el govern del PP busca qualsevol excusa per deixar de costat els joves de la ciutat, contràriament al que solen dir”. Vila ha insistit en què el govern “té diners per al que vol”.

Joves Socialistes ha vingut denunciant al llarg d’esta legislatura el fet que el Govern del PP haja deixat un dia “tan important per a la conscienciació ciutadana en un Plenari simbòlic, sense activitats amb col·lectius”.

Subir