17 de enero de 2021 17/1/21

Jose Manuel Prieto: "Estem davant d'una nova mostra de la mà que meneja el bressol: el PP"

Jose Manuel Prieto: "Estem davant d'una nova mostra de la mà que meneja el bressol: el PP" - (foto 1)

  El Regidor Delegat d'Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto ha valorat aquest matí l'auto judicial pel qual dos regidors municipals i el secretari municipal hauran de declarar al jutjat després de la denúncia interposada per un funcionari municipal en el procés de provisió de la direcció d'àrea d'Urbanisme.

  Referent a això, Jose Manuel Prieto ha declarat que "resulta curiós, mentre els implicats en l'assumpte no tenim encara l'auto judicial, siga el grup municipal del PP el que fa una roda de premsa per anunciar-lo. Un procés en el qual ni tan sols és part".

  El regidor ha recordat que es tracta d'un expedient que es va iniciar en la passada legislatura. Un expedient llarg i confús que ha passat per plenari municipal i que ha tingut una tramitació molt llarga i que encara continua obert per a la provisió de la direcció d'àrea d'Urbanisme. "Qui és la mà que meneja el bressol en aquesta història: en l'expedient i sobretot en l'acció judicial posterior que sembla implica a dos regidors municipals i al secretari Municipal de l'Ajuntament?" s'ha preguntat Prieto, qui afegia que "encara no hem rebut cap comunicació” es va preguntar el regidor.

  En segon lloc Prieto ha qüestionat l'interés del grup municipal del Partit Popular en aquest procés. Referent a això Prieto ha apuntat dos motius: "el primer és passejar-nos pels jutjats. Un lloc que és el seu hàbitat i que els encanta. Però no és el nostre lloc i ací no ens van a trobar perquè no és el nostre lloc. En aquest expedient i en tots els que ha treballat aquesta corporació hem actuat sempre amb els informes de legalitat dels tècnics. En aquest cas comptem amb els informes de l'assessoria jurídica de l'ajuntament que ens han dit per on havíem d'anar i hem procedit a partir del que ens han notificat Assessoria Jurídica. No només per no ser part en un expedient molt complicat i que té una instrucció molt extensa sinó per haver de resoldre una qüestió heretada i enverinada d'una cosa que es pot qualificar d'un veritable empastre. Un expedient que hem hagut de resoldre a partir dels informes dels tècnics".

  Finalment, l'edil va valorar l'actuació dels populars de hui afirmant que "els fets de hui demostren la persecució política que està realitzant contra un govern que, a diferència del que ells feien, seguix demostrant la seua responsabilitat en treballar sempre basant-se en els informes tècnics".

  Subir