28 de octubre de 2020 28/10/20

Jornada sobre empleament juvenil

Jornada sobre empleament juvenil - (foto 1)

  La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, Alícia Izquierdo, acompanyada pel coordinador de la Cambra de Comerç de València a la Safor-Valldigna, Toni Puig, ha presentat aquest matí una jornada informativa sobre el programa PICE que es desenvoluparà els pròxim 30 de març de 9.30 a 11 hores, als salons de Foment de Gandia. L’acte obert i gratuït va dirigit a joves de la nostra comarca d’entre 16 i 29 anys sense treball i que no estan estudiant, a joves emprenedors i a les empreses.

  Com ha explicat Puig, el Programa Integral de Qualificació i Empleament “és un pla de xoc per a lluitar contra l’atur juvenil, ja que persegueix un doble ojectiu. D’una banda, aconseguir que els joves tinguen accés a una qualificació professional que els capacite, mitjançant un certificat, i facilite la seua incorporació al mercat laboral”. Però a més, la Cambra posarà en contacte als/les participants amb les empreses que necessiten ampliar planter, formant els/les joves a la mida dels requisits del lloc de treball. El programa també va dirigit a les empreses, ja que les empreses col·laboradores obtindran un segell d’Empresa Compromesa amb l’Empleament Juvenil i ajudes per la contractació dels joves inscrits a la borsa de la Cambra de Comerç, com ara 1.500 € per treballador contractat. Els joves emprenedors amb projectes també se’n poden beneficiar d’aquestes ajudes.

  “La primera passa del programa és que els joves i les empreses s’inscriguen a la nostra plataforma (www.camaravalencia.com) perquè puguem posar-nos en contacte amb ells. Per això és important que acudisquen dimecres a la jornada informativa de Foment”, ha conclòs el coordinador comarcal de la Cambra de Comerç de València.

  Finalment, Izquierdo ha agraït la iniciativa de la Cambra i ha anunciat que el nou govern ha iniciat una relació amb l’organisme amb una programació d’activitats a llarg termini.

   

  Subir