1 de marzo de 2021 1/3/21

El Govern aposta pel Mercat del Prado, tot i les enormes dificultats heretades

El Govern aposta pel Mercat del Prado, tot i les enormes dificultats heretades - (foto 1)

    “El Govern aposta pel Mercat del Prado, tot i les enormes dificultats que ens hem trobat quan hem accedit al govern. I així ho saben els comerciants, amb els quals estic en contacte permanent. Entre altres coses, perquè tant els meus tècnics com jo solem acudir-hi gairebé cada matí”. Així de contundent s’ha mostrat la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, Alícia Izquierdo, en assabentar-se de les critiques de deixadesa per part del PP.

    Izquierdo ha mostrat la seua ‘sorpresa’ i indignació, ja que el seu departament està treballant des de l’inici de la legislatura, conjuntament amb els consellers de l’empresa pública, IPG, per buscar-ne una solució. “Ens hem trobat que el Mercat és un altre dels forats econòmics d’IPG. D’una banda, perquè és molt deficitari i una de les empreses ubicades, una coneguda cadena de supermercats, té un acord amb l’Ajuntament mitjançant el qual no pagarà durant 11 anys, com a compensació a un deute pendent amb el consistori”. Izquierdo també ha recordat que el Mercat tampoc es va escapar als ‘endollats’, militants, amics i/o familiars del PP, que treballaven des de l’empresa pública en la gestió del mateix. “Per això, no ens poden donar lliçons de gestió els qui han enfonsat la ciutat i el mercat. Més prompte que tard demanarem explicacions als que ara van de salvadors”.

    Finalment, Alícia ha desmentit la regidora del PP, Emi Climent, assegurant que sí que se està netejant el mercat, mitjançant una empresa contractada per IPG.

    Subir