elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gandia es converteix en seu de concentració per a l'entrenament de clubs esportius en Pasqua

  • Diferents clubs del territori valencià, l'Estat o fins i tot estrangers escullen Gandia com a lloc d'entrenament durant aquests dies

Des del Departament d'Esports juntament amb el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia s'ha treballat per tal que Gandia siga seu de concentració per a l'entrenament de diferents clubs esportius en l'època de Pasqua, combinant la pràctica esportiva amb passar una estada de vacances.

Informa la regidora delegada d'esports, Lydia Morant, que durant aquests dies tindrem una concentració de la Federació Espanyola d'Esports Adaptats, que del 20 al 27 de març s'allotgen a Gandia, amb una delegació d'al voltant de 40 persones.

“De la Federació d'atletisme de Castella i Lleó han vingut del 19 al 23 de març unes 60 persones que estan allotjades a Gandia i utilitzant les instal·lacions del poliesportiu municipal”, comenta Morant.

Rebem també la visita d'un equip d'atletisme de Winterbach, Alemanya, del 27 de març a l'1 d'abril, amb unes 40 persones. Així com, de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana del 27 de març al 3 d'abril “arribaran unes 14 persones a realitzar els seus entrenaments”. A més, un club de natació de la Comunitat Valenciana portarà al voltant de 30 persones i usaran les instal·lacions esportives de la piscina del Grau durant aquests dies per a entrenar.

Segons Lydia Morant, “és un impacte molt positiu per a la nostra ciutat rebre a persones de tants llocs que han triat Gandia per a entrenar ací i gaudir, a més a més, de la nostra ciutat, el nostre clima i les nostres instal·lacions”.

Subir