25 de febrero de 2021 25/2/21

Gal·la inaugural de la mostra de teatre Ligorio Ferrer

Gal·la inaugural de la mostra de teatre Ligorio Ferrer - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Gal·la inaugural de la mostra de teatre Ligorio Ferrer - (foto 2)

  El pròxim dia 6 de novembre tindrà lloc al Museu Faller la Gal·la Inaugural de la Mostra de Teatre Amateur Ligorio Ferrer. Aquesta mostra complirà enguany 30 anys des de la seua creació. Una tradició cultural, on hem vist evolucionar als artistes de la nostra ciutat i hem gaudit de la participació d’altres grups de diverses ciutats. I és que aquest és un exemple més del fet que les Falles a més de la festa, té darrere un fort compromís amb la cultura i la llengua valenciana.

  Les Falles que participen en la mostra faran una presentació de la seua obra, en dos minuts, per tal de donar a conéixer i causar l’expectativa en els assistents. Un espectacle que representen en conjunt, per tal de fer-nos gana de vindre a veure’ls. El ventall de registres és ample, podem riure i podem plorar, però sobretot, gaudirem d’una oferta cultural en la nostra llengua.

  Després contem, com artista convidat, n’Eugeni Alemany, filòleg, presentador de televisió, showman, guionista i periodista valencià, amb la seua obra: “En persona guanye”. Eugeni alemany va nàixer a Sueca en 1976. Durant 3 anys va ser uns dels presentadors del programa de televisió de la cadena Telecinco,” Caiga quien Caiga“. A Canal 9, els diumenges a la nit, va presentar el programa Trau la Llengua. I ha treballat també a Cuatro i Antena 3.

  Actualment conta la seua pròpia història en espectacles, perquè com ells diu al seu propi blog “perquè hi ha gestos, moviments o cares que si no els explique en persona perden tota la seua força. D’alguna manera la meua vida s’ha acabat convertint en un gran ‘en directe’ “. Sense dubte que guanya en persona i nosaltres estarem allí per gaudir d’ell i amb ell.

  Les entrades podeu aconseguir-les a través de la vostra falla o en el museu, a 4 euros cadascuna.

  Subir