elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Finalitza amb èxit la 2ª Edició de la Mocadorà de Gandia

Finalitza amb èxit la 2ª Edició de la Mocadorà de Gandia
  • La Mostra va estar oberta del 5 al 9 d’Octubre, dia de Sant Donís

MÁS FOTOS
Finalitza amb èxit la 2ª Edició de la Mocadorà de Gandia - (foto 2)
Finalitza amb èxit la 2ª Edició de la Mocadorà de Gandia - (foto 3)

Finalitza la 2a Edició de la Mocadorà amb un rotund èxit de vendes i una gran resposta per part dels ciutadans en la recuperació d’esta dolça tradició.

Per fer la mostra es van instal·lar tres carpes al Passeig de les Germanies, dos d’exposició i venda i la tercera per a la realització d’un taller-didàctic, on ensenyar als més menuts l’elaboració d’estos dolços tan típics. Els participants en la 2a Edició de la Mocadorà van ser: Pastisseria Heras, Forn Pastisseria Leo, Dulces Garbí, Forn La Safor, Pastisseria Salva, Pastelería Roselló, Pastisseria Tano, Panadería la Tahona, Pastisseria Raül, Pastelería Ramiro i Dolços Toni.

Este any les expectatives s’han superat i els resultants han estat més o menys d’un 300%. De fet, la mostra es va d’haver de tancar el dia 9 a les 14.00 hores per haver-se venut tot el producte exposat. Com ha assenyalat el regidor de Comerç, Bernardo Mendieta, també els pastissers de l’Associació han vist incrementades les vendes de mocadorades als seus propis establiments. Pel que ha volgut agrair a Gandia i a la Comarca de La Safor, la gran acceptació d’esta 2a Edició de la Mocadorà, que ens fa sentir-nos optimistes en la recuperació d’esta dolça tradició i pensar en preparar des de hui mateix la pròxima edició.

Subir