28 de enero de 2020 28/1/20

Les Festes de Santa Anna donen inici aquesta nit i s’estendran fins al proper dimarts

Les Festes de Santa Anna donen inici aquesta nit i s’estendran fins al proper dimarts - (foto 1)

  Lorena Milvaques, Presidenta de la Junta de Districte de Santa Anna, a comparegut en roda de premsa junt a Salva Mallor, representant dels festers, i Maite Aranda, representant dels veïns, per presentar les festes de Santa Anna.

  La regidora recorda que a aquesta festa, en voltant de Sant Anna, estan tots els ciutadans de Gandia convidats a acudir i a gaudir, junt amb els veïns, del barri i de les celebracions que es duran a terme des de hui fins al proper dimarts 26.

  Salva Mayor a explicat que ja avui s'ha començat a fer el repartiment de banderes per tot el barri i que demà dia 23 tindrà lloc el concurs de paelles. Aquestes han batut un rècord, ja que cada vegada s'involucra més la gent en la festa i hi participaran 25 paelles.

  El diumenge 24 hi haurà cavalcada de disfresses, sopar d'entrepà amb cacauets i salmorra a carreg de l'organització i un correfocs que anticiparà la discomòbil.

  Maite Aranda ha presentat els dies forts, que donaran inici el dilluns 25 a les 8 del matí amb el volteig de les campanes. Aquest dia es podrà gaudir de la despertà per barri, del passacarrer, d'una cordà d'aigua, de la gran traca, de la processó de baixada de la patrona Santa Anna i, per concloure, discomòbil a la nit.

  El segon dia fort, dimarts 26, té una programació semblant a la del dia anterior amb l'afegit de la missa en l'ermita de Santa Anna i que, aquest dia, es produeix la pujada de la patrona Santa Anna.

  Tan Milvaques com els dos representants del barri han volgut destacar la importància i bellesa de la baixada i la pujada de Santa Anna, diferent de les que estem acostumats i que, estan segurs, gaudirà de veure la ciutadania.

  Subir