19 de febrero de 2020 19/2/20

Les Festes del Grau 2014 comptaran amb sis dies d’activitats culturals i d’entreteniment

Les Festes del Grau 2014 comptaran amb sis dies d’activitats culturals i d’entreteniment - (foto 1)
  • Les festes de l’Estiu i de la Mar ‘Mare de Deu Blanqueta i Verge del Carme’ tindran lloc entre l’11 i el 16 de juliol

  • L’inici de les festes inclourà la inauguració de la Plaça de Les Vies al port

El tinent d’alcalde del Districte del Grau, Toni Rodríguez, ha presentat aquest matí el programa de les Festes del Grau juliol 2014 acompanyat pel Patró Major de la Confraria de Pescadors del Grau, Domingo Ciurana, i per la Padrina de la Mare de Déu Blanqueta i Verge del Carme, Maria Dolores Palonés. Enguany, les festes en honor a les patrones del Grau es celebraran entre l’11 i el 16 de juliol.

Aquestes festes que s’estendran durant sis dies, arrancaran el pròxim divendres 11 de juliol amb la inauguració de la Plaça de les Vies i amb l’espectacle ‘Musical Festa Major’ protagonitzat pels actors de l’Alqueria Blanca que tindrà lloc a continuació del ‘Sopar de Sant Nicolau’ a les 22.00 hores.

L’edició de 2014 de les Festes del Grau inclou activitats per a tots els públics, tant infantils com adults: espectacles musicals, discoteques mòbils, mercats, concursos, projeccions audiovisuals, etc. A més, la portada del programa d’aquest any ha sigut realitzada per Alex Oltra, un jove veí del Grau.

Toni Rodríguez ha assenyalat la importància turística d’aquestes festes i ha afirmat que “solen acudir al voltant de 7.000 persones des de la platja i d’altres municipis, sobre tot el dia de la processó del Carme”.

Per la seua part, Domingo Ciurana ha mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament i a la Junta de Districte per donar suport a les Festes del Grau i ha assegurat que “sense ells, les festes no serien possibles”. Maria Dolores Palonés també ha expressat la seua gratitud cap a les autoritats i l’emoció que li provoca ser la padrina de les festes.

 

Subir