29 de enero de 2020 29/1/20

Les Falles de Gandia rebutgen per complet la decisió del Consell Escolar Municipal

Les Falles de Gandia rebutgen per complet la decisió del Consell Escolar Municipal - (foto 1)

  Les Falles de Gandia rebutgen per complet la decisió del Consell Escolar Municipal que aprova que el pròxim 16 de març siga lectiu i per tant, els més menuts no puguen celebrar la festa del bateig i entrega de premis. Aquesta espenta fou presa pels màxims representants de l’educació de Gandia portant enrere tot el treball realitzat durant molts anys per engrandir la festa de les falles a la nostra ciutat. Per tal motiu, la Federació de Falles vol fer patent la seua disconformitat total amb aquesta decisió.

  El 16 de març és un dels dies grans de la festa josefina, ja que tant majors com menuts participen activament d’ esdeveniments tan destacats com la primera cercavila de les falles, el bateig i la posterior entrega de premis. Aquest any, malauradament, a causa d’ aquesta espenta, els més menuts deuran acudir a l’escola i instituts.

  Les Falles de Gandia volen transmetre la seua disconformitat per tal decisió, ja que durant molts anys s’ha lluitat per potenciar les festes josefines, fins i tot actualment les Falles són candidatura per ser nomenades Patrimoni Immaterial de la Humanitat. És contradictori que unes festes amb tanta rellevància social i cultural no siguen gaudides per tots els gandians, tant grans com menuts. Per tal motiu, els fallers rebutgen rotundament tal espenta i esperen que en els pròxims anys es tinga en compte la tradició, cultura i riquesa que produeix i potencia les festes de les falles a la nostra ciutat.

   

  Subir
  #}