10 de abril de 2021 10/4/21

Diana Morant es reuneix amb Ximo Puig, Ana Barceló i alcaldes per a tractar el pla de vacunació massiva

Diana Morant es reuneix amb Ximo Puig, Ana Barceló i alcaldes per a tractar el pla de vacunació massiva - (foto 1)
  • El Pla, dissenyat pel Consell, preveu administrar a partir d'abril 400.000 dosis setmanals

  • Es vacunarà en 161 municipis

L'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha participat aquest matí a la reunió de treball per vídeo-conferència que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut amb els 16 alcaldes i alcaldesses dels municipis de més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana i el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

També hi han assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i el secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, Alfred Boix.

En la trobada, Ximo Puig ha agraït l'esforç realitzat per aquestes poblacions durant els últims caps de setmana en el seguiment de les mesures addicionals de restricció de la mobilitat. «Aquest esforç ha salvat moltes vides, i ha alleugerit la pressió hospitalària de manera decisiva», ha afegit.

A més, el president de la Generalitat i la consellera de Sanitat han traslladat als alcaldes i alcaldesses el Pla de Vacunació Massiva dissenyat pel Consell, en el qual es defineix el procés d'immunització.

El Pla de Vacunació s'ha elaborat a partir d'un escenari que preveu administrar a partir d'abril 400.000 dosis setmanals, una xifra que finalment s'ajustarà als subministraments definitius. Es vacunarà en 161 municipis.

L’Alcaldessa ha agraït la celebració de la reunió i s’ha posat, una vegada més, «a disposició de la Generalitat per a coordinar-se en tot allò que siga necessari i avançar quan més prompte millor en l’esperat procés de vacunació massiva».

Subir