1 de marzo de 2021 1/3/21

Diana Morant es reuneix amb els representants de ALOGA

Diana Morant es reuneix amb els representants de ALOGA - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Diana Morant es reuneix amb els representants de ALOGA - (foto 2)

  L'Alcaldessa de Gandia i responsable en matèria de Turisme de la ciutat, Diana Morant, va celebrar ahir la segona de les reunions amb els diferents representants del sector turístic de Gandia. En aquesta ocasió han visitat l'Alcaldia la directiva de l'Associació d'Agències de Lloguer d'Apartaments (ALOGA), encapçalada per Óscar Ferrairó.

  Sobre la taula han estat assumptes com els problemes que hi ha amb determinats clients que lloguen apartaments i que no compleixen amb les normes bàsiques de convivència. Un problema que preocupa, i molt, tant a les empreses de lloguer d'apartaments com a la resta de veïns de la platja de Gandia. En aquest sentit, tant des d'ALOGA com des de l'Ajuntament de Gandia, s'estan mantenint contactes amb l'Agència Valenciana de Turisme per a arbitrar sistemes i mesures que eviten aquests problemes, comuns en altres ciutats costeres valencianes.

  Durant la reunió, l'Alcaldessa de Gandia ha informat als representants de les agències de lloguer d'apartaments d'alguns dels principis bàsics que es pretén que siguen les línies bàsiques per al nou model turístic de Gandia. La qualitat, la transversalitat de la matèria turística amb altres àrees com l'esport, la cultura o el medi ambient, o la necessitat de celebrar activitats i crear contingut a la platja, han estat tractades durant la reunió.

  Morant ha insistit en que, una vegada s'haja reunit per separat amb tots els agents turístics de la ciutat, se celebrarà una mesa de treball conjunta que inclourà altres veus de Gandia i on es debatrà cap on es vol caminar turísticament. Una decisió que, com ja ha dit en diferents ocasions, haurà de prendre el propi sector i comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Gandia, "que deixarà de tutelar l'acció turística de la ciutat i serà un col•laborador dels agents que representen el sector turístic".

  Subir