27 de febrero de 2021 27/2/21

Diana Morant felicita a Gustavo Díaz, Subcampió d’Europa de Taekwondo

Diana Morant felicita a Gustavo Díaz, Subcampió d’Europa de Taekwondo - (foto 1)

    L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut hui a la sala d’alcaldia a Gustavo Díaz, Subcampió d’Europa de Taekwondo de Belgrado. A més l’esportista ha estat acompanyat per Bernardo Hernando i José Manuel Puig, que junts conformen el trio sincronitzat que va competir a l’europeu; Miguel Ángel Díaz, entrenador de Taekwondo i Ho Jae, director tècnic de la Federació Valenciana de Taekwondo.

    El trio d’esportistes que va quedar segon després del combinat de Turkia està molt content amb els resultats, tal i com ho explica Gustavo Díaz, ja que “mentre que el nostre objectiu era el campionat d’Espanya, hem arribat fins al campionat d’Europa i hem pujat al pòdium”. A més d’agrair la felicitació de l’alcaldessa, l’esportista ha dedicat unes paraules al Club Taekwondo de La Safor al que també pertany. Díaz ha expressat que els xiquets del club “tenen molta base, per lo que esperem que en un futur puguem estar una altra vegada representats per gent més jove o per xicons que tenen la mateixa il·lusió que nosaltres”.

    Per altra banda, l’alcaldessa de Gandia ha afirmat que “és per a la ciutat un honor i un plaer estar representada internacionalment per gent que dona la talla en disciplines esportives com es el cas de Gustavo i el Taekwondo”. D’aquesta manera el govern “es vol comprometre amb persones com aquestos esportistes per a que puguen continuar fent el seu treball i també amb els xiquets, que tinguen una oportunitat de conèixer l’esport i d’anar treballant les disciplines esportives que vulguen triar per a que arriben on ha arribat Gustavo si es el que desitgen”.

    Subir