elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Es celebra la 2ª edició de la Mocadorà

Es celebra la 2ª edició de la Mocadorà
  • Del 5 al 9 d’Octubre al Passeig de les Germanies la Mocadorà

S’ha presentat a l’Ajuntament de Gandia, la segona edició de la Mocadorà. Enguany s’instal·laran 3 carpes, on la gent podrà vore, gaudir i comprar les figures de massapà i els mocadors. També es muntarà una altra carpa destinada als tallers per als més menuts de la casa.

En la carpa-taller, s’explicarà als xiquets com fer les figures de massapà i una vegada acabada l’activitat podran endur-se un xicotet mocador amb les fruites que hagen fet. El preu simbòlic del taller serà d’un euro amb fins solidaris.

La mostra s’instal·larà davant de la Casa de la Marquesa i el seu horari d’obertura serà de onze a dos de la vesprada i de cinc a nou de la nit. El taller només es realitzarà en horari de vesprada.

Segons Bernardo Mendieta, regidor delegat de Promoció Econòmica, esta iniciativa es fa per què tots puguem gaudir d’estos dolços per la situació econòmica que patim tots els gandians.

En esta edició participaran 13 pastisseries de Gandia i el Grau, el que pretenen es recuperar una tradició arrelada a la nostra Comunitat.

Subir