3 de marzo de 2021 3/3/21

La Biblioteca Central continua amb el cicle de xarrades

La Biblioteca Central continua amb el cicle de xarrades - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Biblioteca Central continua amb el cicle de xarrades - (foto 2)

  La Biblioteca Central de Gandia anuncia la quarta sessió del “Cicle de Xarrades amb gent que sap per a gent que vol saber”, que ve realitzant-se amb una sessió al mes i que compta amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.

  En esta ocasió, la xarrada serà impartida pel Rebeca Díez professora al Campus de Gandia (UPV) de Comunicació Audiovisual amb el lema “Els videojocs: consells pràctics per a pares i educadors. Com traure el màxim partit”.

  En ella ens parlaran de com els videojocs a l’ordinador, al mòbil, a la tablet, a la videoconsola són una realitat cada vegada més estesa entre el joves. És bo jugar-hi? Quan de temps? A quin tipus de jocs? Hi ha jocs “perillosos”? Quin són els més recomanables? En esta xarrada, tant pares com educadors tindrem l’ocasió de trobar resposta a estes i a més preguntes sobre una temàtica molt complexa i de vegades controvertida

  Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat “el caràcter eminentment pràctic de les xarrades i, per tant, la seua utilitat” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

   

  Subir