28 de febrero de 2021 28/2/21

La Biblioteca Central continua amb el nou cicle de xarrades i visites al passat i present de la nostra ciutat: “Patrimoni viu”

  La setena sessió que tractarà sobre "El modernisme i el racionalisme de l’eixample Nord” tindrà lloc la xerrada el divendres 15 d’abril a les 19:30 h. a la Sala d'Actes de la Biblioteca Central i la visita guiada el dissabte 16 d’abril a les 11 h.

  La Biblioteca Central de Gandia anuncia la setena sessió del nou cicle de xarrades acompanyades de visites guiades “Patrimoni viu”. Les xerrades es realitzen un divendres al mes i les eixides el dissabte de la mateixa setmana. En cada xerrada, la informació s’ampliarà amb fonts documentals que es poden trobar en la mateixa Biblioteca.

  En esta ocasió el tema serà "El modernisme i el racionalisme de l’eixample Nord” i la visita guiada, de caràcter gratuït, ens dura pel carrer Sant Pasqual fins a l’avinguda del Grau.

  Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat “l’objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar al voltant del patrimoni artístic i cultural de Gandia” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

   

  Subir