elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Biblioteca Central continua amb el nou cicle de xarrades i visites al passat i present de Gandia: “Patrimoni viu”

La Biblioteca Central continua amb el nou cicle de xarrades i visites al passat i present de Gandia: “Patrimoni viu”
  MÁS FOTOS
  La Biblioteca Central continua amb el nou cicle de xarrades i visites al passat i present de Gandia: “Patrimoni viu” - (foto 2)

  La Biblioteca Central de Gandia anuncia la vuitena sessió del nou cicle de xarrades acompanyades de visites guiades “Patrimoni viu”. Les xerrades es realitzen un divendres al mes i les eixides el dissabte de la mateixa setmana. En cada xerrada, la informació s’ampliarà amb fonts documentals que es poden trobar en la mateixa Biblioteca.

  En esta ocasió el tema serà “De l’arquitectura del franquisme a l’eclosió dels 60 i 70” i la visita guiada, de caràcter gratuït, ens dura pel Grau, i edificis més significatius de l’època del franquisme: la Caserna de la Guàrdia Civil, les cases de pescadors, l’església de Sant Nicolau, el port i la llotja de pescadors.

  Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat “l’objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar al voltant del patrimoni artístic i cultural de Gandia” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

   

  Subir