25 de febrero de 2020 25/2/20

La Biblioteca Central continua amb el cicle de xarrades: “Gent que sap per a gent que vol saber”

La Biblioteca Central continua amb el cicle de xarrades: “Gent que sap per a gent que vol saber” - (foto 1)
  • La cinquena sessió tindrà lloc el dijous 18 de febrer a les 19:30 h. a la Sala d'Actes de la Bibioteca Central i tractarà sobre "Herbes mengívoles dels nostres camps: quines són, com i com les collim"

MÁS FOTOS
La Biblioteca Central continua amb el cicle de xarrades: “Gent que sap per a gent que vol saber” - (foto 2)

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la cinquena sessió del “Cicle de Xarrades amb gent que sap per a gent que vol saber”, que ve realitzant-se amb una sessió al mes i que compta amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.

En esta ocasió, la xarrada serà impartida per Casimir Romero i Paco Garrido amb el lema "Herbes mengívoles dels nostres camps: quines són, com i com les collim".

En ella ens parlaran de les herbes mengívoles que creixen als nostres camps i s'han utilitzat tradicionalment com a aliment. T'agradaria saber: quines són bones, quan és l'hora de collir-les, com les hem de collir, com les podem preparar per a menjar-nos-les? En esta xarrada us ensenyaran a reconèixer- les i us donaran consells per a que encara que no se us dóne massa bé la cuina, us resulte un plaer cuinar-les.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat “el caràcter eminentment pràctic de les xarrades i, per tant, la seua utilitat” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

Subir