elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

María José Gómez-Pimpollo reclama una auditoria ciutadana del deute denier

  La candidata a l'alcaldia de Dénia ha reclamant que no siguen els deniers els que paguen les grans despeses del balafiament de recursos públics que han fet l'Antic Règim de Dénia: PP, PSOE, Compromís, Gent de Dénia, PSD-Ciudadanos i CU.

  Gómez-Pimpollo ha defensat la necessitat de realitzar una auditoria ciutadana del deute públic per discriminar aquell que es podria considerar legítim, de l’il·legítim, “un procés que ha de ser obert i transparent, amb la participació de les organitzacions socials, associacions de veïns i de la societat en general”.

  La cap de llista afirma que s’han de prendre mesures decidides davant d’una situació insostenible econòmicament, “no podem permetre que s’hipoteque el futur de les següents generacions, simplement perquè l'Antic Règim (PP, PSOE, CU, GD, C's i Compromís), val voler jugar amb els diners de tots i totes. Els ciutadans no han de pagar les bogeries dels seus governs”.

  “Hem de sotmetre les finances públiques al control públic, no és entenible que en una democràcia, els impostos de la gent, servisquen per unflar els beneficis dels bancs a través de deutes monstruosos”, ha denunciat la representant d’esquerres, “no és comprensible que es retalle en serveis públics perquè s’ha de pagar un deute il•legítim”.

  "Volem saber s'hi ha despeses immorals, per fer ús indiscriminadament de les despeses de representació. Volem saber, què, cóm i qui ha gastat".

  "Volem saber quines compres s'han fet, motivació i raó".

  "Volem saber a on han anat els diners de les llicències d'obra del boom immobiliari".

  "Volem saber, què hi ha baix de la catifa".

  "Volem saber el cost de les privatitzacions del serveis públics".

  Per a finalitzar, Gómez-Pimpollo, afirma que no estem davant d’un problema merament econòmic, sinó de naturalesa política, “el deute de l'Ajuntament de Dénia ha arribat a un nivell inassolible, més de 33 milions d’euros, que ens nuga de peus i mans, fa falta un govern amb voluntat de prendre decisions polítiques i que diga prou”.

  Subir