elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Centre Jove comença a expedir el Carnet Jove

El Centre Jove comença a expedir el Carnet Jove
  • Els joves crevillentins poden apropar-se al Centre Jove els dimarts per a dur a terme el procediment per a obtenir el carnet

MÁS FOTOS
El Centre Jove comença a expedir el Carnet Jove - (foto 2)

El Centre Jove de Crevillent expedirà el Carnet Jove a partir del pròxim dimarts 17 de maig. Cada dimarts, des de les 9 del matí fins a les 14 hores, les persones entre 14 i 30 anys es podran apropar al centre per a informar-se sobre el procediment i dur-lo a terme al complet, podent eixir del Centre Jove amb el seu Carnet Jove ja imprés eixe mateix dia gràcies a la col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

La regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, ha posat de relleu “la importància que un document com el Carnet Jove, tan útil en matèria d’oci i cultura per a la joventut, es puga fer de forma fàcil i ràpida sense eixir del nostre municipi”.

Per a obtenir el Carnet Jove, només cal fer un ingrés de 7,70 euros en el compte de l’IVAJ (CAIXABANK ES21 2100 7596 1413 0039 2235) amb el concepte “TAXA CARNET JOVE (Nom del sol·licitant)”. Una volta fet eixe ingrés, amb el formulari de sol·licitud emplenat, el resguard de pagament de l’ingrés i el DNI o el NIE, al Centre Jove tramitaran la sol·licitud per al Carnet Jove eixe mateix dia.

El Carnet Jove, a més de tots els descomptes i avantatges generals en oci, cultura i viatges, té descomptes específics a Crevillent, com el 20% de descompte al gimnàs municipal, piscina climatitzada i les escoles esportives municipals de Crevillent, a més dels descomptes als comerços crevillentins adherits a la xarxa del Centre Jove.

Subir