elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els Premis ‘Catarroja Empren’ ja tenen guardonats

Els Premis ‘Catarroja Empren’ ja tenen guardonats
  • L'Ajuntament de Catarroja reconeix als comerços i empreses locals per la seua emprenedoria i contribució a l'impuls de l'economia local

MÁS FOTOS
Els Premis ‘Catarroja Empren’ ja tenen guardonats - (foto 2)

 

El Teatre Auditori va acollir ahir dia 15 de novembre la gala de lliurament de premis de la VI edició "Catarroja Empren". Uns guardons, organitzats per l'Ajuntament, amb els quals s'aposta per fer valdre els comerços i les empreses que ajuden a crear un teixit comercial potent i han afavorit el foment de l'ocupació en el municipi

"Celebrem una nova edició d'uns premis que, gràcies a l'èxit dels últims anys, s'ha convertit en un referent i també en una iniciativa que anima i fa costat a les persones emprenedores de la nostra ciutat. És un reconeixement i una manera de destacar el treball i dedicació de totes les persones que hi ha darrere de cadascun d'aquests projectes professionals, comercials i empresarials", va remarcar en la seua intervenció Lorena Silvent, alcaldessa de Catarroja

El premi a Empresa amb Compromís Social i Ambiental, va recaure en "Pescanova"; en la categoria Creació d'Empresa Nova, els guanyadors van ser "Centre Pilates Catarroja" i "Sat Nam Centre de Benestar".
L'empresa "Tu imagen Peluquería" va obtindre el Premi a la Creació d’Empresa  per Dones, i finalment, "Nivel Diez Decor", "Nineta Clothes" i "Servei Dièsel Iglesias" van rebre els guardons per la seua Trajectòria Empresarial.

El jurat va estar format per Enrique García, director general Florida Grup Educatiu; Ana Company, Membre de la Junta directiva de l'Associació d'Empresaris i Professionals de València; Isabel Campos, directora de l'oficina de Catarroja de Caixa Popular; Rafael Navarro, director del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Catarroja i Consuelo Cebrián, Vocal d'Empreses de l'Associació Valenciana pel Foment de l'Economia del Bé Comú.

A més, també es va reconéixer a les empreses i professionals de les diferents associacions professionals locals. Des d'AECA (Associació d'Empresaris de Catarroja) es va fer valdre a la comissió promotora de l'Entitat de Gestió i Modernització "EGM el Bony" i, especialment, a Patricia Muñoz, qui a més actualment ostenta el càrrec de presidenta de AECA.

Per part d’ACYPE (Associació de Comerciants i Petits Empresaris) es va destacar a "Redecora Ideas", "Grupo Arrow" i "Boro Floristes", i des d'ASMERCAT (Associació de Venedors del Mercat Municipal) va recaure aquest reconeixement en "Carn de Caballo Amadeo".

Amb la celebració d'aquest acte, Catarroja dona per concloses les seues Jornades de l'Economia Local, que van començar dimarts passat amb el Fòrum d'Ocupació. Una iniciativa organitzada per l'Ajuntament per a afavorir la trobada entre empreses, entitats i persones que buscaven una oportunitat laboral, canviar d'ocupació o orientació en la seua trajectòria professional, i en la qual van participar més de 1.500 persones i es va comptar amb 25 empreses i 14 estands.

Subir