13 de agosto de 2020 13/8/20

La falla El Charco guanya el primer premi a Catarroja

La falla El Charco guanya el primer premi a Catarroja - (foto 1)
  • Els monuments de La Rambleta i el Rabal aconsegueixen el segon i el tercer lloc

  • La guanyadora en la categoria Infantil és El Rabal

MÁS FOTOS
La falla El Charco guanya el primer premi a Catarroja - (foto 2)
La falla El Charco guanya el primer premi a Catarroja - (foto 3)
La falla El Charco guanya el primer premi a Catarroja - (foto 4)
La falla El Charco guanya el primer premi a Catarroja - (foto 5)

El Charco ha guanyat el primer premi de les 10 falles de la localitat de Catarroja. En segon i tercer lloc han quedat els monuments de La Rambleta i El Rabal. En la categoria infantil el primer premi ha sigut per a El Rabal, seguida de Filiberto Rodrigo i El Mercat. El guardó a l’Ingeni i la Gràcia se l’ha endut La falla El Rabal i la falla d’infantil de El Mercat. El Ninot Indultat ha sigut per a la falla El Charco, mentre que El Centenar de la Ploma ha salvat de les flames el seu Ninot Infantil.

La plaça Major de la població ha sigut el punt de trobada d’una gran quantitat de fallers i falleres que han assistit a l’acte de lliurament dels premis. Pel balcó de l’Ajuntament han anat passant els guanyadors i guanyadores per a rebre les distincions que es col.locaran en els monuments.

Les falleres majors Marta Polit i Marta Bort, acompanyades del president de la Junta Local Fallera, Javier Bort, i de l’alcalde i el regidor de Festes, Jesús Monzó i Alejandro Garcia, han entregat les banderoles a les comissions de les falles de Catarroja.

El quart premi ha sigut per a l’Albufera, el cinqué per a La Regió, mentre que El Centenar de la Ploma, Jaume I, Filiberto Rodrigo , El Mercat i les Barrraques han aconseguit la resta fins a completar els 10 guardons.

En la categoria infantil, els altres premis, des del quart fins al desé han sigut per a El Centenar de la Ploma, l’Albufera, Les Barraques, Jaume I, El Charco, La Regió i la Rambleta, respectivament.

Calendari faller

Amb la Crida, la Nit de la Plantà i ara el lliurament de premis, Catarroja entra de ple en les festes falleres. Divendres de vesprada se celebrarà l’Ofrena de Flors. I dissabte hi haurà una Mascletà a la plaça dels Furs i una Dansà a la plaça Major. La Nit de la Cremà completarà el calendari faller.

Subir