elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Muixeranga de Castelló assajarà aquest divendres a l'Herrero

  • La conlloga canviarà el seu lloc d'assaig habitual per l'Herrero, una de les escoles afectades pel tancament de línies

La Muixeranga de Castelló ha decidit obrir un cicle nou: durant aquest 2015 convidaran associacions i entitats de La Plana als seus assajos per tal de transmetre els valors muixeranguers i que algun dels membres convidats s'anime a participar a llarg termini.

En aquesta primera ocasió, la convidada és la FAPA del CEIP Herrero. Aquest dia, a més, el centre celebra un sopar amb les altres escoles que han sofert el tancament de línies en valencià de la ciutat. En aquest sentit, la Muixeranga de Castelló està molt il·lusionada amb que siga l'Herrero, una de les escoles que més ha demostrat el seu compromís amb l'educació pública i en valencià, l'encarregada d'encetar aquest nou cicle. Aquestes accions tenen la intenció d'apropar el moviment muixeranguer a la ciutat de Castelló, i la conlloga espera poder comptar amb noves inscripcions.

L'assaig serà obert com sempre per a totes aquelles persones que vulguen animar-se a provar o simplement a conéixer la conlloga per dins. La convocatòria serà aquest divendres a les 19.45 al CEIP Herrero.

Subir