26 de septiembre de 2020 26/9/20

Esquerra Unida utilitzarà les comissions informatives per preguntar per incompliments normatius al Mercat del Grau

    La portaveu municipal d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Castelló portarà a les properes comissions informatives del dilluns les queixes de la ciutadania en relació al mercat del Grau: “Estem davant d'un tema que sorgeix reiteradament: Els incompliments de normatives al mercat del Grau. El principal problema és que sempre ens trobem amb el mateix problema, que és la falta de voluntat per part de l'equip de govern de solucionar aquests problemes, ocasionant que els veïns i veïnes del Grau ens facen arribar les seues queixes tot i pensar que no valdrà per a res”.

    Així, la regidora va voler fer referència a les denúncies concretes: “Parlem d'incompliments molts diversos, com l'ocupació de les voreres, el no respectar els espais delimitats per a la instal·lació de llocs de venda, incomplir la normativa respecte als sorolls i alguns problemes més relacionats en l'ocupació sencera del carrer sense deixar accés per als mitjans d'emergència com són ambulàncies o bombers. Totes aquestes són qüestions que creiem podrien resoldre's fàcilment si l'equip de govern del PP tingués una mínima voluntat, però no sembla que aquest siga el cas”.

    Per últim, Carmen Carreras va voler fer referència al problema de fons que aquestes actituds del PP representen: “El problema és amb aquesta actitud el PP fomenta el descrèdit de la política i l'immobilisme ciutadà, que veu com existeix una diferència en el tracte a una part de la ciutadania respecte a la resta. Aquestes formes d'actuar que porten desenvolupant tantes legislatures acabaran passant-los factura a les pròximes eleccions. La ciutadania no entén l'arbitrarietat segons la qual a alguns se'ls aplica la normativa fins al mínim detall mentre a altres se'ls ignora. És precisament això el que des d'Esquerra Unida denunciem i el que pretenem canviar”.

    Subir