28 de noviembre de 2020 28/11/20

Esquerra Unida presentarà una declaració institucional per a demanar Muntanya Negra

    La portaveu municipal d'EUPV a l'ajuntament de Castelló va anunciar avui la declaració institucional que portaran al proper plenari: “A Castelló tenim un espai privilegiat i que en l'actualitat no s'està aprofitant, com és el paratge de Muntanya Negra, propietat del Ministeri de Defensa. Pensem que no té trellat que un espai així es trobe abandonat amb les múltiples possibilitats que se li podrien donar”.

    Per això la regidora va demanar la cessió per part del Ministeri de Defensa: “Volem que aquest espai s'aprofite, ja siga per a vincular-ho en el turisme, mitjançant la creació d'un càmping municipal equivalent al que tenen altres municipis com Altura o Vilafranca a la nostra província i que demostren que es poden portar endavant iniciatives similars a la nostra ciutat, però se li podrien donar altres usos com ara la creació de vies verdes per al cicloturisme o el desenvolupament d'una escola d'agricultura ecològica”.

    Per tot això Carmen Carreras va concloure: “Estem oberts al debat, però pensem que és un espai idoni per a vincular-ho a l'esport, el turisme i l'ecologisme en un marc incomparable a la nostra ciutat. No hauríem de deixar passar aquesta oportunitat per a millorar l'oferta cultural i esportiva de la nostra ciutat, per tant hauria de ser una prioritat per a l'equip de govern donar suport a la nostra declaració institucional”.

    Subir