elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esquerra Unida exigirà la liberalització de l'AP-7 amb una declaració institucional

    La portaveu municipal d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Castelló ha anunciat que el seu grup presentarà una declaració institucional per tal de demanar la liberalització de l'AP-7: “Des d'Esquerra Unida sempre hem denunciat que el govern del PP, amb la complicitat de CiU, va allargar injustificadament la concessió de l'AP-7 al 2006 en un cas clar d'amiguisme empresarial, saturant la N-340 sense cap necessitat, saturació que s'ha vist incrementada com a conseqüència d'una crisi econòmica que ha fet els preus de l'AP-7 inassumibles per a la ciutadania”.

    Per aquests motius, la regidora aposta per la liberalització de l'AP-7: “Si tenim clar que aquesta pròrroga es va fer contra l'interés general, cal revertir-ho com més aviat millor. Ara, amb motiu de la crisi, sembla que el PP comença a oblidar l'absurda proposta de desdoblar la N-340, que suposaria una despesa innecessària tenint l'autopista pràcticament buida al seu costat. Per això, amb aquesta declaració volem que l'Ajuntament de Castelló done suport a les declaracions aparegudes a la premsa del senyor Bataller. No ens val en fer actes de cara a la galeria, si de veritat vol acabar amb la sinistralitat de la Nacional 340, cal que tots els grups donem suport a aquesta proposta que tant milloraria la qualitat de vida de la ciutadania de la nostra ciutat”.

    Per últim, Carmen Carreras demana que aquesta proposta no quede en una simple declaració d'intencions: “Per suposat, volem que s'aprove la nostra proposta, però també volem que des de tots els grups polítics es faça pressió a tots els nivells per tal d'aconseguir el que és una necessitat urgent per a la nostra ciutat i les nostres comarques. La política ha de treballar al servei de la ciutadania, i el que demana aquesta està ben clar: Liberalitzar l'AP-7”.

    Subir