elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esquerra Unida denuncia que el PP adjudica el mercat nadalenc a dit

    La portaveu municipal d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Castelló ha volgut denunciar avui que el PP adjudica els llocs de venda del mercat nadalenc completament a dit: “Tal com vam anunciar, hem aprofitat les comissions informatives per tal de preguntar al voltant de com s'adjudiquen els llocs de venda del mercat nadalenc, que es porta a terme durant quasi un mes a la Plaça Major, i la resposta, donada directament pel regidor responsable, Vicent Sales, ha sigut que no existeix absolutament cap procediment per tal d'adjudicar aquestes parades de venda”.

    En aquest sentit, la regidora va voler insistir en aquest procés: “Un cop ens ha contestat que no existia cap procediment, he preguntat que hauria de fer jo si volgués que el meu lloc de venda estigués al mercat nadalenc, i ell ha tornat a dir que no existeix cap procediment. És per això que he demanat que se'm done tota la informació per escrit perquè, en cas contrari, estaríem davant d'un cas d'obscurantisme, on les empreses són contractats per la voluntat del regidor Vicent Sales, sense que sapiguem si existeix o no alguna mena de criteri objectiu”.

    Per aquests motius, Carmen Carreras demana a Vicent Sales que responga per escrit a les seues preguntes per eliminar qualsevol sospita sobre aquest tema: “Volem que Vicent Sales, com a regidor de Cultura, ens conteste per escrit explicant-nos com s'adjudiquen aquests llocs de venda. Volem que ens done arguments objectius que demostren que no estem parlant d'amiguisme, és a dir, que es dóna la possibilitat a empreses amigues de posar durant el mes de nadal un lloc de venda a la Plaça Major sense ni tan sols cobrar-los taxes d'ocupació de la via pública. Si no ho fa, s'arrisca a què tota la ciutadania el vincule amb pràctiques més que qüestionables”.

    Subir