4 de marzo de 2021 4/3/21

La Conlloga-Muixeranga de Castelló actuarà junt amb la Banda Municipal de Castelló amb motiu del Nou d´Octubre

    Dintre dels actes culturals organitzats per l´Ajuntament de Castelló en motiu de la diada del País Valencià,este divendres a les 12 del migdia a la Plaça Major de Castelló, la Muixeranga de Castelló executarà una de les seues espectaculars torres humanes, per primera vegada, mentre la Banda Municipal interpreta la melodia que tradicionalment acompanya l´execucio d´aquestes figures i que habitualment es interpretada per la dolçaina i el tabal.

    La Conlloga-Muixeranga de Castelló es l'agrupació cultural que ha recuperat aquesta tradició en la Capital de La Plana, i que amb vora dos anys de vida ja ha actuat en dates tan emblemàtiques com les Festes de la Magdalena, el Corpus de Castelló o l'Aplec dels Ports, entre d´altres.

    "Per a la Conlloga és tot un orgull actuar a la diada del Nou d´Octubre, i especialment per fer-ho acompanyats de la Banda Municipal i en el cor de la nostra ciutat, la Plaça Major".

    "Per a ultimar els preparatius per a l´actuació La Conlloga farà este dijous un assaig a les 19.45 a les pistes de Basquet del Primer Molí, al qual esta convidat tot aquell qui tinga interès per la nostra tasca i vullgà vindre a fer pinya en nosaltres".

    Subir