elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Carreras (EUPV): “Exigim al PP que faça complir els seus acords en relació a les prospeccions petrolíferes, el Fracking i el Castor”

    La portaveu municipal ha exigit avui al PP que complisquen les seues promeses en defensa del medi ambient pel que fa a les prospeccions petrolíferes, el Fracking o el projecte Castor: “Volem que el PP local, que es va oposar al Fracking mitjançant una declaració institucional al setembre i que es va oposar a les prospeccions petrolíferes a Columbretes al mes de Maig facen entendre a la resta de la seua organització les greus conseqüències que aquestes activitats poden tindre per al medi ambient, la població i per al turisme”.

    En aquest sentit, la portaveu municipal va voler incidir: “Les tècniques que es fan servir tant a les prospeccions petrolíferes com al fracking no es diferencien gaire gens de les que es fan servir al projecte Castor, i les conseqüències d'aquest últim han sigut prou clares. És per aquests motius pels quals des d'Esquerra Unida portarem al proper plenari una declaració institucional per a què l'ajuntament de la nostra ciutat demane el tancament d'aquest centre davant el greu perill que suposa tant per a la població com per al medi ambient”.

    Així mateix la representant d'esquerres va demanar al senyor Bataller que no aprove iniciatives que després no pot mantenir: “Si el PP de Castelló no té cap influència a Madrid, no té cap sentit que es facen la foto al costat dels pescadors o prohibint el fracking si després s'excusaran dient que a la Generalitat o al Ministeri no els han fet cas. La falta de sensibilitat del ministre Arias Cañete aprovant per la porta d'enrere la regulació del Fracking enmig de la polèmica pel projecte Castor ha sigut sorprenent, però és encara més increïble que ni Bataller ni Moliner ni cap altre càrrec del PP a les comarques del nord li haja exigit una rectificació”.

    Per tant, en opinió de Carmen Carreras és evident que el PP no defensa els interessos de les nostres terres i que només cerca fer-se una foto: “El PP està actuant de cara a la galeria. Es fan la foto dient que s'oposen al Fracking o a les prospeccions, però quan des de Madrid o València els diuen el contrari, callen. Si la seua defensa és només fer-se la foto, val més que es treguen la careta i diguen obertament que per a ells el primer és el seu partit i, en segon pla, la ciutadania. La resta és enganyar als castellonencs”.

    Subir