elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Carreras (EUPV): “El PP ha d'oblidar macroprojectes que no responen a les necessitats de Castelló”

    La portaveu municipal d'Esquerra Unida a l'ajuntament de Castelló ha volgut avui criticar el que sembla el nou gran projecte municipal del PP: “Després d'haver acabat amb el projecte de “La Ciudad de las Lenguas” després d'anys venent fum i gastant 300.000 euros, ara sembla que l'únic que el PP vol eliminar del projecte és l'edifici d'estudi de llengües perquè la idea continua essent emplenar l'aeròdrom d'hotels”.

    Per tant, la regidora va demanar al PP abandonar definitivament els grans projectes a la nostra ciutat: “Els grans projectes han posat a Castelló i al País Valencià en el mapa, però a costa d'associar-los amb la corrupció i el malbaratament. La nostra ciutat té prioritats molt més urgents i que afecten el dia a dia de la ciutadania: Des d'un TRAM paralitzat que no sabem quan entrara en vigor al mal estat dels camins de la marjaleria i d'alguns grups disseminats de la ciutat o el desenvolupament de PAIS per obligació judicial a l'extraradi de la ciutat en llocs que no tenen cap interés per a la ciutadania i que responien a interessos especuladors”.

    Per això, Carmen Carreras va demanar un PGOU ajustat a la ciutat que volem: “Necessitem tindre un projecte de ciutat. Saber que volem i com volem fer-ho. Si no, continuarem reincidint en errors passats com els del PGOU anul·lat. Hem d'acabar en l'especulació urbanística, a l'aeròdrom i a tots els llocs, i hem de pensar en una ciutat més propera, sostenible i que facilite la vida de les persones. Si el que volem és apostar pel turisme, no té cap sentit fer-ho per un model exhaurit a la nostra província com és el “sol i platja”. Nosaltres proposem la creació d'un turisme ecològic vinculat a l'esport a la natura, la potenciació de les vies verdes i la creació d'un anell verd que envolte la nostra ciutat. Un altre urbanisme també és possible, i això és el que proposem”.

    Subir