elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Carreras: “Bataller viu més a Plutó que a Castelló si està pensant ja en les eleccions”

    La portaveu municipal d'EUPV a l'ajuntament de Castelló, al voltant de l'anunci que el senyor Bataller va fer a la premsa, va voler demanar-li una cosa: “Cal que pose els peus en terra, estem a l'any 2013 i no al 2015, i n'hi ha prou problemes a la nostra ciutat avui en dia per a pretendre fer-se la foto. Li demane que recapacite i se centre a treballar per resoldre els problemes de pobresa, fam, habitatge, atur, educació i sanitat, entre d'altres, abans de fer-se la foto electoral”.

    La regidora va donar així la raó a l'al·lusió que l'alcalde li va fer durant el debat de l'estat de la ciutat: “En aquell plenari, Bataller va dir que estàvem l'un de l'altre com d'ací a Plutó, i aquest anunci evidencia on està cada u de nosaltres. Pensar que ha donat suficients arguments com per a ser retriat quan cada cop el deute municipal és més gran i l'atur ni tan sols s'abaixa durant el mes de juny és veritablement viure a un altre planeta.”

    La representant d'esquerres va voler anar més enllà en el que l'anunci significa: “Seria bo que tot el PP aprenguès una mica d'humilitat. La ciutadania se sent realment ofesa quan escolta anunciar com inqüestionables mentides que ells veuen cada dia al carrer. Afirmar que la nostra ciutat està prou millor ara que al 2011 és un insult que gran part de la ciutadania no pot acceptar. Li recomane que comence a escoltar a l'oposició per tal de treballar conjuntament per superar aquesta difícil situació, no tot hauria de ser valit per tal de guanyar unes eleccions. El primer és la ciutadania”.

    Per últim, Carmen Carreras va deixar l'argument més sagnant per al final: “Que el PP arrope des d'ara a un imputat per corrupció demostra fins a quin punt el PP menysprea la democràcia. Si sobre ell ha caigut una sospita més que fundada de contractació a dit d'empreses de la trama Gurtel, no té cap legitimitat per anunciar que vol tornar a ser candidat. Per això, un cop més, insistisc: Per higiene democràtica Alfonso Bataller ha de dimitir”.

    Subir