elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís demana solucions per als alumnes d’infantil de la Ribera de Cabanes sense beca de menjador

    A instàncies del grup municipal d’Units pel Poble-Compromís a l’ajuntament de Cabanes, el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Josep María Pañella, ha demanat avui a la Conselleria d’Educació que busque una solució urgent al problema que s’ha ocasionat per deixar sense efecte els ajuts de menjador que es venien donant des de fa anys als alumnes d’educació infantil de la Ribera de Cabanes que acudeixen al CEIP Comarcal de Torreblanca.

    Pañella ha tingut aquest matí una ronda de contactes amb el centre i afectats per saber de primera mà l’origen de la problemàtica i les possibles solucions “ fins ara es donava atenció de manera extraordinària per un pacte no escrit entre l’administració i els afectats, on es donava beca del menjador escolar als alumnes d’infantil de la Ribera amb menys recursos , ajut que es complementava amb un percentatge suplementari que aportava l’ajuntament de Cabanes. Ara, al retallar-se de manera unilateral i sense previ avís per part de Conselleria aquest ajut, ha afectat a un mínim de 12 alumnes d’infatil, a sis d’ells se’ls ha denegat la beca, a altres se’ls ha reduit, i altres encara encara està pendent de resoldre per haver-se demanat l’ajut en setembre”.

    Tal i com es va denunciar ahir per part de Compromís, els pares van amenaçar de deixar de dur els xiquets a l’escola per no poder pagar el servei de menjador, tal i com se’ls va demanar per part del centre. Des de Compromís s’ha demanat a la Conselleria que es busquen solucions urgents i immediates.

    Subir