elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Proves diagnòstiques 2012-2013

Proves diagnòstiques 2012-2013
    MÁS FOTOS
    Proves diagnòstiques 2012-2013 - (foto 2)
    Proves diagnòstiques 2012-2013 - (foto 3)

    Aquesta setmana s'han donat a conèixer els resultats de les avaluacions diagnòstiques en educació realitzades durant el passat curs 2012-2013 a més de 96.000 alumnes de la Comunitat Valenciana de quart curs de primària i segon curs de secundària.

    En aquest sentit cal destacar que, entre els 10 primers centres de secundària que han obtingut millors resultats en tota la Comunitat, en trobem a dos de Burriana, tots dos concertats, com són el col•legi Illes Columbretes que ocupa el quart lloc, i també els Salesians que ocupa el desè. El centre millor valorat és el Santo Tomás de Aquino, de la localitat de Paterna.

    Aquestes proves diagnòstiques avaluen les competències matemàtiques i de comprensió lectora (castellà, valencià i anglès) i reflecteixen la situació educativa dels nostres alumnes, que ha millorat respecte als resultats del curs anterior.

     

    comentarios 5 comentarios
    Professor
    Professor
    08/07/2014 12:07
    Aquestes notes no signfiquen res

    Realment qui té el control de com, de quina, o qui fica les notes d'aquestes proves. Son unes proves que no controlen les universitats, sinó la conselleria, i sorpressivament són els col·legis privats (concertats) qui treuen millor nota en aquestes proves. Però en la selectivitat són els públics. Realment, com a professor no me diuen res, pense que sobren col·legis concertats.

    Subir