elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
A les 19.30 hores

LA UNIÓ organitza demà a Benicarló una xarrada informativa sobre estalvi i eficiència energètica als pous de reg

    LA UNIÓ de Llauradors celebra demà dijous 13 de juny una xarrada informativa a Benicarló sobre un tema important per als llauradors i regants com és el de l’estalvi i eficiència energètica en els pous de reg.

    La xarrada començarà a les 19,30 hores en el saló d’actes del Consell Agrari Municipal i serà impartida per Mar Ortega, enginyera agrònoma i experta en estos temes.

    LA UNIÓ assenyala que un dels costos importants que han d’afrontar els llauradors per a produir les seues collites és el del preu de l’aigua de reg, procedent majoritàriament de pous. El constant increment de les tarifes elèctriques obliga a assumir unes despeses cada vegada majors que no se corresponen amb l’evolució dels preus sempre a la baixa dels productes agraris.

    Davant esta situació es fa necessari analitzar la política energètica oficial aplicada als pous de reg, així com conèixer els mecanismes i mesures a prendre per tal d’optimitzar i estalviar al màxim l’energia consumida a tal fi. I per això l’objectiu de la xarrada convocada per LA UNIÓ, amb la col·laboració de la fundació IVIFA i la Diputació de Castelló.

    Subir