19 de enero de 2021 19/1/21

Últims detalls de la programació del Rototom de Benicarló

Últims detalls de la programació del Rototom de Benicarló - (foto 1)
  • Benicarló es prepara per a acollir un dels esdeveniments de l'estiu, el Rototom Sunsplah Reggae for Freedom Benicarló, que el proper dissabte portarà a la ciutat tot un ventall d'activitats culturals que van des de música fins a graffitis, xarrades,debats

La regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marza, acompanyada per Alejandra Roda, en representació de l'estudi de fotografia creativa Javier Roda & La Pepa, coordinadors de la jornada, han presentat amb detall tota la programació d'aquest Rototom benicarlando que tindrà lloc aquest dissabte 30 de juliol a partir de les 19.00 hores i fins a les 3.00 hores de la matinada aproximadament.

Marzá s'ha mostrat «molt il·lusionada» amb el projecte i ha destacat la col·laboració altruista de moltes persones en la confecció d'aquesta activitats «que no tan sols aportarà música Reggae, sinó que pretén ser una altra filosofia de vida». «Es tracta -ha dit la regidora- de donar veu a altres maneres d'entendre la vida». «El Rototom benicarlando demostra del que som capaços», ha assegurat la regidora. «És una nova oferta, una altra possibilitat de conjugar la música amb altres tipus d'activitats».

Per la seua banda, Alejandra Roda, ha donat a conèixer amb detall tota la programació d'un Rototom que es durà a terme a la plaça de la Constitució, amb diverses carpes d'artesans i associacions, on es podrà gaudir de graffitis en directe, xerrades sobre energies renovables, agricultura ecològica, un debat organitzat pel Front etc.

També es comptarà amb carpes interactives, com per exemple Barberia Merino, i el Col·lectiu Audiovisual Benicarló (CAB), i una demostració de ioga a càrrec d'Àlex Brau.

A més, la vessant purament musical comptarà amb l'actuació de A4 Reggae Orchestra, Double Trouble i Farmer Vibes HI-FI.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de la jove agència de comunicació Alter Partner, encarregada del disseny de la cartelleria. També li brinda suport l'associació Benicarló Youth, centrada en la promoció d'aquest estil de música vital i festiu, i a l'hora, profund i reflexiu.

Subir