29 de enero de 2020 29/1/20

Tornen les visites teatralitzades per a conéixer la història de Benicarló

Tornen les visites teatralitzades per a conéixer la història de Benicarló - (foto 1)
  • La Regidoria de Cultura ha organitzat per a aquest estiu un seguit de visites teatralitzades per a donar a conéixer de manera amena i entenedora la història de Benicarló

  • Els propers 6 i 7 d'agost tindran lloc les visites pel Centre Històric i el poblat iber del Puig de la Nau

El Centre Històric i el poblat iber del Puig de la Nau seran els escenaris protagonistes de les visites recreades i teatralitzades que ha organitzat la Regidoria de Cultura per a aquest estiu per tal de donar a conèixer la història de Benicarló.

Després de l'èxit de les anteriors sessions (el 16 i 17 de juliol), les visites continuaran aquest dissabte 6 d'agost a partir de les 19.00 hores amb la visita teatralitzada pel Centre Històric, a càrrec de l'empresa Aur Art. La visita, en valencià, consistirà a recrear diferents escenes pel centre de la ciutat, on s'escenificaran diferents fets rellevants de la història de Benicarló, com ara l'atorgament de la Carta Pobla, la concessió del títol de vila o la recreació d'escenes i situacions de les diferents guerres (Guerra de Successió, Guerra de la Independència o guerres carlines). La visita s'iniciarà davant de l'Ajuntament.

L'endemà diumenge, dia 7 d'agost, tindrà lloc la visita teatralitzada al poblat iber del Puig de la Nau, també a càrrec de l'empresa Aur Art. La visita, que es dividirà en dos grups, un en castellà i un altre el valencià, començarà a les 19.00 hores i consistirà a escenificar la vida quotidiana dels habitants del jaciment. En les diferents escenes participaran els principals personatges que habitaven el poblat (el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners, els guàrdies o la sacerdotessa).

Les persones interessades a assistir a alguna de les visites s'han d'inscriure telefonant al 964 460 448 o enviant un correu a l'adreça electrònica correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

Subir
#}